Soupeři pro sezonu 2015 jsou již známi

09.01.2015 21:50

Sezona v NFL ještě definitivně neskončila, neboť právě probíhá playoff (bohužel bez účasti Vikings), ale již nyní jsou známi soupeři Minnesoty pro příští sezonu. Ještě nejsou známá přesná data a časy zápasů. Přesný rozpis zápasů bude oznámen až na jaře. Ví se ale, že první zápas sezony se odehraje 10. září 2015 a pro 20 týmů sezona skončí 3.1.2016. Jubilejní padesátý Super Bowl se pak odehraje 7.2.2016 na domácím stadionu San Francisca 49ers. Především se ale ví, s kým bude hrát Minnesota Vikings. Které týmy to budou?

V domácím prostředí se Vikings pochopitelně utkají se svými divizními rivaly, tedy s Green Bay Packers, Chicago Bears a Detroit Lions, a dále se Seattle Seahawks, St. Louis Rams, Kansas City Chiefs, San Diego Chargers a New York Giants.

Na soupeřově se pak utkají samozřejmě opět s Green Bay Packers, Chicago Bears a Detroit Lions, ale také s Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, Denver Broncos, Oakland Riders a Atlanta Falcons.

Na první pohled to vskutku nevypadá na nejsnadnější sezonu, ale do začátku sezony je ještě daleko a v NFL je všechno možné, takže není na místě lamentovat, ale těšit se, až to za přibližně osm měsíců zase vypukne. Teď nezbývá než čekat. V mezidobí nás ale zabaví playoff, trh s volnými agenty, draft a preseason.

 

Zpět

Diskusní téma: Soupeři pro sezonu 2015 jsou již známi

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.